O NAMA

Ovde možete da saznate više o nama.

O nama

Mi smo počeli 2000. godine od jednog mesta u srcu Zemuna. Danas imamo više prodajnih objekata. Snabdevamo prodavnice i restorane u širem delu grada i prigradskim naseljima.

Nudimo komplentan pekarski program, u sklopu kojeg imamo i specijalne vrste hlebova: porodični, bavarski, ruski, hleb od heljde, bio hleb i ostali, rađeni po originalnim recepturama, koji se po specifičnoj i veoma prijatnoj aromi ističu i po tome što su zdraviji.

Takođe, mnogi od njih imaju produžen vek trajanja. U sklopu pekare je poslastičarnica koja nudi sve što poželite iz slatkog programa – kolače i torte s mogućnošću imitacije željenog oblika ili slike i dostave na kućnu adresu.

Sve to omogućava veći broj iskusnih pekara, poslastičara, vozača kao i s druge strane knjigovodstveni tim Usvojili smo HACCP standard, sistematski preventivni pristup bezbednosti hrane. Naš moto glasi dođi jednom, dolazićeš uvek.

Usvojili smo HACCP standard, sistematski preventivni pristup bezbednosti hrane kao i ISO 22000 , prvi medjunarodni standard za menadzment bezbednosti hrane.